TV-inspektion

Vi tager altid telefonen og har døgnvagt hvis uheldet er ude

TV-inspektion i hele København og på Sjælland

Tv- inspektion er en professionel måde at kontrollere kloakkens tilstand. Oplever du eller mistænker du kloakproblemer, er tv inspektion en oplagt løsning. Når vi har udført en tv inspektion får du både DVD, billeder og tegning af klokken.

Med vores udstyr kan vi tv-inspicere kloakledninger i dimensioner fra ø50 til ø300 og lokalisere skader på dit kloaksystem med meget stor nøjagtighed.

TV-inspektion for private og erhverv

Vi udfører tv-inspektion ved stort set alle former for problemer med kloakken, uanset om det er privat eller erhverv.

Har du besøg af rotter, har du vand/fugt i kælderen, gentagne gange med stoppet toilet, sætninger ved fliser eller ønsker du bare at få kontrolleret at din kloak er i den skønneste orden, så er kloakmanden den helt rigtige at kontakte. Vi er eksperter i kloakinspektion med mere end 14 års erfaring kan vi løse stort set alle opgaver. Vi udfører naturligvis også tv inspektion på nyanlæg, f.eks. som et led i en kvalitetssikring.

Kloakinspektion i tæt dialog med kunden

Når vi udfører kloakinspektion er vi altid i tæt dialog med kunden både før, under og efter arbejdet. På den måde kan vi yde den bedste service for vores kunder og de kan føle sig i trygge. Kloakmanden håndterer både de helt store og de mindste opgaver. Vi kører akut, døgnet rundt, og løser alle problemer ved hjælp af effektiv kloakservice.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud? I er meget velkomne til at ringe til os på 71 99 81 00 eller sende en mail på info@kloakmanden.dk

Banemarksvej 54, 2605 Brøndby
CVR: 37 93 24 85

E-mail: info@kloakmanden.dk

Telefon: 71 99 81 00

Vi tager telefonen døgnet rundt!