DØGNVAGT TIL ALLE KLOAKPROBLEMER

Vi tager ALTID telefonen. Ring nu, så er vi straks fremme hos dig.

Er kloakken stoppet?

Vi har åbent 24/7 – 365 dage om året og vi tager ALTID telefonen. Vi er et kloakfirma med døgnvagt som rykker hurtigt ud for at hjælpe kunder med deres akutte kloakproblemer. Vi er fremme inden for en time og mange gange hurtigere!

Vores firmabiler er altid pakkede og klar til at køre, når du ringer. Vores telefon er bemandet døgnet rundt, også på helligdage og i weekender. Tøv derfor ikke med at ringe til Kloakmanden på 71 99 81 00. Vi er kun et opkald væk.

Ring straks ved disse problemer:

… eller andet indenfor kloakservice. Vi rykker ud akut og hjælper dig professionelt og effektivt – dag og nat. Vi hjælper endda også med slamsugning, hvis det er nødvendigt.

Storkøbenhavns foretrukne kloakfirma

Vores døgnvagt kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn og hjælper både private, erhverv, andels-/ejerforeninger, boligselskaber mv. Uanset hvilken type kloakproblem du har, så kan vi løse det effektivt og grundigt.

Ring til et akut kloakfirma med døgnvagt lige nu på 71 99 81 00 og få et tilbud til lavpris. Vi afhjælper hurtigt dit problem, så der igen kommer gang i kloakken. Hos Kloakmanden.dk ringer du aldrig forgæves!

Banemarksvej 54, 2605 Brøndby
CVR: 37 93 24 85

E-mail: info@kloakmanden.dk

Telefon: 71 99 81 00

Vi tager telefonen døgnet rundt!